Η Τζένη Μελιτά κάνει την τελική πρόβα νυφικού πριν παντρευτεί τον Σπύρο Μαργαρίτη

Τις προάλλες μας έδειξε ότι έκοψε και τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ

Must Read

Η Τζένη Μελιτά ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη και βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας που επέλεξε για το νυφικό της φόρεμα ώστε να κάνει την τελευταία πρόβα πριν το γάμο.

Η συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή της πριν ντυθεί νύφη, καθώς και πριν λίγες ημέρες, έκοψε τα ξανθά μαλλιά της σε ένα κομψό μακρύ καρέ.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την τελευταία πρόβα νυφικού που έκανε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς όμως να δείξει τι έχει επιλέξει καθώς το έθιμο θέλει το γαμπρό να το δει στην εκκλησία.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!Anyway, θέλω να πω ένα τεράστιο στη @lilanovaofficial και την ομάδα της για όλα αυτά, που κάνουν για μένα! Για την υπομονή, το κέφι, την ενέργεια και -κυρίως- το αστείρευτο ταλέντο. Λίλα μου, σε εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά. Θα βγει τέλειοοοοο! », έγραψε η Τζένη Μελιτά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This