Γέννησε η Λίντσεϊ Λόχαν: Αυτό είναι το φύλο και το όνομα του μωρού

Και δεν είναι απίθανο μετά το club «Lohan» να ανοίξει κάπου κι ένα club «Luai»

Must Read

H Λίντσεϊ Λόχαν έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο το γιο της χθες το μεσημέρι ο οποίος θα πάρει το όνομα «Luai» σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Page Six.

H 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός γέννησε στο Dubai, καθώς μένει εκεί μαζί με το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού Μπάντερ Σάμας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 2 Ιουλίου 2022 και ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς το Μάρτιο του 2023 ενώ ένα χρόνο μετά το γάμο τους ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Mε βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα», είχε δηλώσει η Λίντσεϊ Λόχαν για τον σύζυγό της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This