Η ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ μετά την αποχώρηση από το GNTM (video)

Must Read

Την πόρτα της εξόδου είδε αυτή τη φορά η Σπυρούλα Κάιζερ από το σπίτι του GNTM. Η 24χρονη έφτασε μέχρι τις 13 του παιχνιδιού αλλά χθες δεν κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή ούτε με την πόζα αλλά ούτε και με το styling.

Οι διαγωνιζόμενες, στο χθεσινό επεισόδιο, ως άλλες fashion jetsetters έπρεπε να επιλέξουν μόνες τους τα ρούχα τους και να μας μεταφέρουν σε πέντε διεθνείς προορισμούς.

Διαβάστε επίσης: GNTM: Στην αποψινή δοκιμασία τα κορίτσια βιώνουν καταστάσεις… Black Friday! (video)

Μετά το τέλος του επεισοδίου, η Σπυρούλα Κάιζερ έκανε την πρώτη ανάρτησή δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το Ντουμπάι.

Η ανάρτησή της

«Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με έστειλαν πίσω στο σαφάρι στο Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star Channel και φυσικά την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και φυσικά τους κριτές μας, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο που με στήριζε σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This