ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΑθανάσιος Αλευράς: «Αίσχος! Ντροπή! Μας κακοποιήσατε για τόσα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας»

Αθανάσιος Αλευράς: «Αίσχος! Ντροπή! Μας κακοποιήσατε για τόσα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας»

Κόλαφος ο ηθοποιός!

Εκτός εαυτού βγήκε ο Θανάσης Αλευράς για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας το τελευταίο 24ωρο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο γνωστός ηθοποιός που νιώθει ότι είναι στο ίδιο έργο θεατής ξέσπασε κατά του κράτους και με καυστικό ύφος άφησε να εννοηθεί πως είναι ανεπαρκή τα μέτρα που έχουν λάβει και πως δεν κάνουν τα αυτονόητα.

«Η Κιτσοπούλου σας μάρανε. Δεν ακούω: Αίσχος!, Ντροπή!, Μας κακοποιήσατε!, για τόσα αίσχη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Δύναμη στους ανθρώπους και στα ζώα», έγραψε αρχικά στο story που ανέβασε.

«Δεν έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα; Δεν έχουμε σχέδιο; Δεν έχουμε πυροσβέστες; ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ», έγραψε σε δεύτερο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης