Η Γουάντα Νάρα απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει λευχαιμία

«Προσπάθησα να προστατεύσω τα παιδιά μου γιατί κανείς δεν ξέρει ακόμα τι συμβαίνει» λέει σε ανάρτησή της η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι

Must Read

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Χόρχε Λανάτα, υποστήριξε στην εκπομπή του Radio Mitre, ότι η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από λίγες ημέρες με την είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου αμέσως.

Συγκεκριμένα οι φήμες θέλουν την Γουάντα Νάρα να πάσχει από μια μορφή λευχαιμίας.

Η ίδια, έδωσε για πρώτη φορά τη δική της απάντηση στις φήμες μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Είμαι εδώ, μετά από κάποιες μέρες που επέλεξα να κλειστώ στον εαυτό μου και θέλω να σας πω κάποια πράγματα. Την Τετάρτη αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις ρουτίνας, που τις κάνω μία φορά τον χρόνο ή όταν θέλω να ταξιδέψω.

Υπήρξαν κάποιες αρνητικές τιμές στις εξετάσεις μου και έτσι αναγκάστηκα να νοσηλευτώ.

Την Πέμπτη έφυγα από την κλινική και πήγα σε έναν διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορούσα να κάνω κάποια τεστ για να υπάρξουν κάποια πιο σαφή δείγματα όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα.

Όπως κάθε μάνα, αποφάσισα να κρύψω τα δάκρυα και τις ανησυχίες από τα παιδιά μου, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία πιο ακριβής διάγνωση. Δυστυχώς, όμως τα παιδιά το έμαθαν από τους δημοσιογράφους την Παρασκευή, ενώ εγώ καλά – καλά δεν ήξερα τι έχω.

Τα παιδιά μου θα τα είχαν μάθει όλα από εμένα, αλλά αποφάσισα να τους το πω έχοντας περισσότερες εξετάσεις στα χέρια μου και πάνω από όλα θα τους το έλεγα όταν ήθελα εγώ.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους εσάς που μου δείξατε αγάπη. Είμαι ήδη στο σπίτι και περιμένω περαιτέρω εξετάσεις, μετά από υποδείξεις των επαγγελματιών που βρίσκονται στο πλευρό μου. Όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα θα συμβούν θα παραμείνουν στην ιδιωτικότητα μου, επειδή θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This