Εριέττα Μανούρη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού με τον Αναστάση Ροϊλό

Must Read

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz θεωρούνταν η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ακουγόταν μάλιστα πως οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είχαν προχωρήσει τη σχέση τους κάνοντας μυστικό αρραβώνα.

Ωστόσο εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν χωρίσει. Κανένας όμως από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει και δεν έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Η Εριέττα μανούρη μάλιστα αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός δέχθηκε ερωτήσεις για την σχέση της με τον συνάδελφό της γεγονός που την έφερε σε άβολη θέση.

«Με ποιο αγόρι μου δουλεύω; Όχι, δεν. Στο παρελθόν. Θα μιλήσουμε σε γενικότερο επίπεδο. Θα ήθελα να μην το πάμε στα τόσο προσωπικά και να το αποφύγουμε, όσο γίνεται κι όσο πιο γλυκά μπορώ. Γενικά θεωρώ ότι το να δουλεύεις με δικούς σου ανθρώπους, είτε με σύντροφο είτε με φίλους, σου προφέρει μια ασφάλεια σίγουρα. Έχεις έναν άνθρωπο που επικοινωνείτε, έχετε μια χημεία, γνωρίζεστε. Αυτό έχει μια ασφάλεια, αλλά από την άλλη έχεις μια οικειότητα, άνεση και μπορεί να έρθει μια ένταση πιο εύκολα. Νομίζω ότι με τους δικούς μας ανθρώπους είμαστε πιο ειλικρινείς, οπότε αυτό είναι καλό», είπε στην εκπομπή «Δύο στη 1»

«Υπάρχει ένας ηθοποιός που λέγεται Ροϊλός. Τι θαυμάζεις σε αυτόν;» ρώτησε η Δημήτρης Γιαγτζόγλου. «Θέλετε να μιλήσουμε για κάτι άλλο;» είπε φανερά αμήχανη η Εριέττα Μανούρη και συνέχισε: «Ωραία. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Την ίδια αντίδραση είχε όμως και στην ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος του περιοδικού «ΟΚ» αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Εσύ, Εριέττα, τι βάζεις παραπάνω στη ζυγαριά μεταξύ οικογένειας και δουλειάς;

Εγώ όταν ερωτεύομαι, αφοσιώνομαι 100% εκεί. Κάπως καταφέρνω και τα συνδυάζω, αλλά αν έμπαινα στο δίλημμα «δουλειά ή οικογένεια», αν είχα βρει τον άνθρωπό μου και ήμουν ερωτευμένη κι ασφαλής, θα επέλεγα οικογένεια. Κι η δουλειά εκεί θα είναι!

Έχεις αγαπήσει περισσότερο ή σε έχουν αγαπήσει;

Έχω ερωτευτεί πολύ, δεν μετανιώνω στιγμή. Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα. Μου αρέσει να βουτώ στα βαθιά. Οπότε ιδανικά θέλω τον συνδυασμό: να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Δεν θέλω ούτε το ένα μόνο του ούτε το άλλο.

Τώρα πώς είναι η ζωή σε αυτό το πεδίο;

Πολύ καλή.

Ισχύει ότι εδώ κι αρκετούς μήνες έχεις χωρίσει με τον Αναστάση Ροϊλό;

Δεν θα απαντήσω καθόλου για τα προσωπικά μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This