Ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου στη μάχη με τις φλόγες: «Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί»

«Δίνουμε κάθε λεπτό και στιγμή μάχη με τη φωτιά. Λείπω από το σπίτι μου από το Σάββατο»

Must Read

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου καθώς εδώ και μία εβδομάδα οι δασικές πυρκαγιές έχουν κάψει σχεδόν όλο το νησί.

Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές δίνουν καθημερινή μάχη με τις φλόγες. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς, είναι και ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου, Παναγιώτης Σωτηρίου.

Ο πυροσβέστης και ξάδελφος του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπής «Καλοκαίρι yes» μοιράζεται μαζί μας όλα όσα ζει στη φωτιά στη Ρόδο.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δύσκολες ώρες στο νησί μου στην Ρόδο στους συμπολίτες μου και στο χωριό μου. Πολλοί τουρίστες στον δρόμο κι έχει γίνει ένας πανικός. Έχουμε πάλι αναζωπυρώσεις, έχω μιλήσει με την μητέρα μου. Θα τα δείτε όλα εδώ», είπε μουδιασμένος ο ερμηνευτής στην έναρξη της εκπομπής.

Στην συνέχεια βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο ξάδερφός του ο οποίος αποκάλυψε πως: «Δίνουμε κάθε λεπτό και στιγμή μάχη με τη φωτιά. Λείπω από το σπίτι μου από το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όλους τους εθελοντές, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συναδέρφους μου, τους πυροσβέστες. Συγγνώμη, δεν βγαίνει πια η φωνή μας. Το μέτωπο είναι τεράστια, δεν ξέρει που να πρωτοπάει η πυροσβεστική. Δίνουν τη ψυχή τους κάθε μέρα, δεν πάνε σπίτια τους οι άνθρωποι. Έχουμε γίνει ένα. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες» είπε και «έσπασε» η φωνή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This