Φωτιά στη Ρόδος: Συντετριμμένη η ελληνική showbiz – Κάνουν έκκληση για βοήθεια

Εκφράζουν την θλίψη και την οργή για όσα συμβαίνουν στο όμορφο νησί.

Must Read

Τραγικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της Ρόδου, αφού εδώ και μία εβδομάδα περίπου βλέπουν το όμορφο νησί και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται λόγω της ανεξέλεγκτης  φωτιάς που έχει ξεσπάσει.

Την θλίψη τους για τις δύσκολες ώρες που περνάνε όσοι βρίσκονται στο νησί εξέφρασαν πολλοί Έλληνες της showbiz ενώ υπήρχαν και ορισμένοι  που έκαναν έκκληση για βοήθεια.

Ελένη Πετρουλάκη

Ανάμεσά τους και η Ελένη Πετρουλάκη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία από το φλεγόμενο νησί και εξέφρασε την λύπη της λέγοντας πως: «Μόνο λύπη για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Όποιος έχει ενσυναίσθηση νιώθει πόνο γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς. Η σκέψη μου στη Ρόδο και στους ανθρώπους της»

Τατιάνα Μπλάτνικ

Αρκετά στεναχωρημένη όμως είναι και η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τους πυροσβέστες που προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά, τόνισε πως: «Προσεύχομαι για τη Ρόδο και όλους τους ήρωες που σώζουν ζωές και σπίτια στο νησί και σε όλη την Ελλάδα».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατάγεται από την Ρόδο, θρηνεί για τον αφανισμό του αγαπημένου της νησιού. Η παρουσιάστρια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν σχετικές δημοσιεύσεις  με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και να βοηθήσει όπως μπορεί.

«Αυτές τις μέρες το διαμάντι της Ελλάδας, η Ρόδος μας πενθεί τις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, τον πανέμορφο φυσικό της πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων που παλεύουν μια ζωή και καταστράφηκαν από ανεξέλεγκτη φωτιά.

Παρακαλώ πολύ, αν έχετε την καλοσύνη, μην ανεβάζετε τίποτα άλλο, εκτός από τις ανάγκες ή την κατάσταση που επικρατεί, έτσι ώστε να αποσυμφορήσουμε τα ΜΜΕ και να παρακολουθούμε όλοι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και να βοηθήσουμε άμεσα. Κάθε λεπτό μετράει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που βρισκεται αυτές τις μέρες στο νησί με τον πολύ καλό της φίλο και pr manager Χάρη Σιανίδη, μεταδίδει την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί.

«Λυγίζει η καρδιά μου. Πόσο κρίμα γι’ αυτά τα πλάσματα #prayforrodes», σχολίασε στην φωτογραφία που ανάρτησε η οποία δείχνει τα θύματα της πυρκαγιάς που δεν είναι άλλα από τα ζώα.

Μιχάλης Σεΐτης

Ο παραολυμπιονίκης, Μιχάλης Σεΐτης, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ρόδο εξέφρασε την αγανάκτησή του με ένα σύντομο σχόλιο.

«Έχει καεί όλο το νησί», αρκέστηκε να γράψει.

Τζέιμς Καφετζής

Ο Τζέιμς Καφετζής από την μεριά του βοηθάει έμπρακτα τους συμπολίτες του καθώς διέθεσε το σκάφος του για να μεταφέρει ντόπιους αλλά και τουρίστες σε ασφαλείς περιοχές του νησιού.

Ενώ έχει κινητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με αναρτήσεις, που κάνει στα social media ζητώντας βοήθεια.

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος, από την άλλη προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση είχνοντας αιχμές στους υπεύθυνους.

«Όχι ρε δεν γίνανε αναζωπυρώσεις στη Ρόδο, όχι ρε δεν βάζουν γκαζάκια. Απλά ντροπή να κάψετε έτσι αυτό το νησί, τόσο φανερά και τόσο ύπουλα», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Στην συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής κοινοποίησε μία φωτογραφία με τον ξάδερφό του να μάχεται με τις φλόγες.

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος για την φωτιά στη Ρόδο: «Είχα αγωνία! Η οικογένειά μου και όλοι οι φίλοι μου πάλευαν με τις φλόγες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This