Τριαντάφυλλος για την φωτιά στη Ρόδο: «Είχα αγωνία! Η οικογένειά μου και όλοι οι φίλοι μου πάλευαν με τις φλόγες»

Όσα αποκάλυψε ο γαμπρός του τραγουδιστή που είναι πυροσβέστης.

Must Read

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα μας, αφού από χτες το απόγευμα ξέσπασε φωτιά και στην Ρόδο.

Ο Τριαντάφυλλος όντας ιδιαίτερα ανήσυχος για το νησί που μεγάλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», εξέφρασε την αγωνία του και στην συνέχεια συνομίλησε στον αέρα της εκπομπής με τον πυροσβέστη γαμπρό του, Μάκη Λαγογιάννη προκειμένου να μάθει τις εξελίξεις σχετικά την πυρκαγιά που απειλεί το νησί.

«Μιλάω με την οικογένειά μου χθες, με τη μητέρα μου, όλο το βράδυ για τη μάχη που έδιναν στο χωριό μου, τον Απόλλωνα. Είχα αγωνία, γιατί ήταν ο γαμπρός μου, η αδερφή μου, τα ξαδέλφια μου, όλοι οι φίλοι μου και πάλευαν με τις φλόγες», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Δύσκολα και χθες, δύσκολα και σήμερα τα πράγματα. Υπάρχουν τρία ενεργά μέτωπα. Ήταν άμεση η ανταπόκριση από την Πυροσβεστική, τις εθελοντικές οργανώσεις, τον Δήμο και την Περιφέρεια», δήλωσε αμέσως μετά ο γαμπρός του τραγουδιστή σε τηλεφωνική σύνδεση από τη Ρόδο.

«Δεν προλάβαμε να ανακόψουμε τη φωτιά πριν βραδιάσει, γι’ αυτό και έδιναν μάχη όλο το βράδυ. Είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα αλλά υπάρχουν δυνατά ενεργά μέτωπα με έντονους μαύρους καπνούς. Δεν είναι ακόμη υπό έλεγχο», επισημαίνει ο κύριος Λαγογιάννης στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μας που έτρεξαν αμέσως και περαστικά στον κοινοτικό μας σύμβουλο που τραυματίστηκε», ανέφερε στο κλείσιμο της τηλεφωνικής σύνδεσης ο γαμπρός του Τριαντάφυλλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This