Γρηγόρης Γκουντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε για την τετραμελή οικογένεια που έχασε το σπίτι της από τις φωτιές

«Τα παιδιά, έχασαν το σπίτι τους, την καθημερινότητα τους, την ασφάλεια τους»

Must Read

Οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά μέρη της χώρας μας έχουν μονοπωλήσει τα social media. Πολλοί είναι εκείνοι που μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν ζητούν βοήθεια για τους συμπολίτες τους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λόγω της δυναμικής που έχει στα social media έκανε εκκληση για βοήθεια για μία τετραμελής οικογένεια που έχασε το σπίτι τους από τις φωτιές στα Καλύβια.

Το σπίτι Δυστυχώς κάηκε ολοσχερώς και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με μία ανάρτηση του ζητάει από τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν αυτή την οικογένεια να ορθοποδήσει.

«Το σπίτι τους, όπως βλέπετε κάηκε ολοσχερώς. Μιλώντας τώρα με τον πατέρα της οικογένειας, που φιλοξενείται προσωρινά σε διπλανό σπίτι, μου είπε ότι δεν έχει μείνει τίποτα. Πως έχουν ανάγκη ακόμα και από βασικά είδη καθημερινής ανάγκης των παιδιών… (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, οικοσυσκευές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ).

Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να βρεθεί ένα σπίτι στην ίδια περιοχή να στεγάσει αυτή την οικογένεια. Τα παιδιά, αγοράκια ηλικίας 6 και 12 ετών, έχασαν το σπίτι τους, την καθημερινότητα τους, την ασφάλεια τους. Αυτό που θέλουν τουλάχιστον, όπως μας είπαν, είναι να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και να μην χάσουν και τους φίλους τους», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This