Σάββας Πούμπουρας για τις φωτιές στη Ρόδο: «Σε τέτοιες καταστάσεις όλοι γινόμαστε μια γροθιά! Τα πράγματα είναι τραγικά»

Must Read

Εκτάκτως για την Ρόδο έφυγε την ο Σάββας Πούμπουρας, προκειμένου να βοηθήσει το νησί των Ιπποτών, που για όγδοη ημέρα είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Ο παρουσιαστής με μία ομάδα ανθρώπων, βρίσκεται στο πλευρό των πηρόπληκτων για να βοηθήσει στην τροφοδοσία.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει τη Ρόδο αυτήν την ώρα… Δεν ξέρω αν πρέπει έστω και τελευταία στιγμή, να ζητήσουμε βοήθεια από τις γύρω χώρες, δεν ξέρω τι χρειάζεται…

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει…

Και το χειρότερο είναι ότι νιώθεις ανήμπορος» είχε γράψει σε μία πρόσφατη ανάρτησή του εκφράζοντας την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί στο φλεγόμενο νησί.

Για το πώς πήρε την απόφαση να μεταβεί στη Ρόδο για να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες εξαιτίας της φωτιάς στο νησί μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας, στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes».

«Σε τέτοιες καταστάσεις όλοι γινόμαστε μια γροθιά και βοηθάμε ο καθένας με τον τρόπο του. Βρίσκομαι στον δημοτικό οργανισμό στην Ρόδο, εδώ που βγαίνει το συσσίτιο για τους άστεγους και εκείνους που έχουν πρόβλημα και χρησιμοποιήσαμε αυτή την κουζίνα για να μπορέσουμε να βγάλουμε φαγητό αρχικά για τους πυροσβέστες που είναι στην πρώτη γραμμή και στη συνέχεια για όλους όσους το χρειάζονται» ανέφερε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Σάββας Πούμπουρας τόνισε για την απόφαση του να πάει στην Ρόδο: «Σε αυτές τις καταστάσεις, όχι μόνο εγώ όλος ο κόσμος γίνεται με γροθιά και πηγαίνει να βοηθήσει γιατί ό,τι έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Έχω κάποιες διασυνδέσεις, μιλάω, μπορώ να βρω που υπάρχει πρόβλημα, μίλησα και με την Πυροσβεστική για να δω που υπάρχει ανάγκη. Αν δεν υπάρχει ένας συντονισμός χάνονται. Όλες οι εταιρείες με τις οποίες έχω συνεργαστεί από την πρώτη στιγμή μου είπαν με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουμε. Ξέρουν ότι εμείς έχουμε συνεργασίες, είμαστε πιο κοντά με εταιρείες με τρόφιμα και μπορούμε να βοηθήσουμε. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

«Η φωτιά είναι κάτι ανεξέλεγκτο. Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο είναι όσο μπορεί να μη σπέρνει κακεντρέχεια στο διαδίκτυο και στα social media, γιατί όλοι εδώ κάνουν το καλύτερο δυνατό. Τα πράγματα είναι τραγικά αλλά μέσα από όλα αυτά φυτρώνουν λουλούδια από την αγάπη του κόσμου. Θέλουμε ο κόσμος να προωθεί την αγάπη και όχι το κακό» κατέληξε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This