Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο γιος μου πέρασε στα Ιωάννινα, έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης ζήτησε 2500 ευρώ μπροστά»

«Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας...»

Must Read

Ανακοινώθηκαν εχθές οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ωστόσο ξεκίνησε η αγωνία για τους γονείς των επιτυχόντων που πέρασαν, αλλά όχι στην περιοχή όπου διαμένουν, καθώς θα αρχίσουν να ψάχνουν σπίτια για να μείνουν τα παιδιά τους ως φοιτητές και τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί.

Την δική του άσχημη εμπειρία περιέγραψε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως πήγε να βρει φοιτητική στέγη για τον γιο του, που πέρασε στη Φιλοσοφική σχολή των Ιωαννίνων, και ένας ιδιοκτήτης ενός σπιτιού που τον ενδιέφερε να νοικιάσει, είχε την απαίτηση να του δώσει 2.500 ευρώ προκαταβολή.

«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί αυτά συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και θέλω να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους (τους ιδιοκτήτες) να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σέβονται τα παιδιά», ξεκαθάρισε.

«Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα. Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This