Χάρης Ρώμας: «Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνη»

«Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν» ανέφερε

Must Read

O Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» την οποία παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα στο «Action 24» και ο ηθοποιός και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου μεταξύ άλλων μίλησε και για το γάμο τον οποίο είχε κάνει στο παρελθόν αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιο.

«Στην περίπτωση της συζύγου μου δεν ήμουν αφοσιωμένος γιατί δεν γινόταν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος η σχέση, δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν τον έρωτα που εισέπραττα από εκείνην και ήταν μεγάλος. Ήμουν όμως πολύ δοτικός όπως σε όλες τις σχέσεις μου.

 Όταν της είπα ότι θέλω να χωρίσουμε, δεν το φανταζόταν. Όταν της είπα ότι “αισθάνομαι ότι είμαι εγκλωβισμένος  και το εισπράττεις και εσύ” μου είπε “δεν εισπράττω τίποτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη και αυτή τη στιγμή πέφτω από τα σύννεφα”… Ζούσαμε ευτυχισμένα και αρμονικά πλην όμως υπήρχε μια δυσαρμονία μέσα μου και έπρεπε να ακολουθήσω αυτό το μέσα μου για να μην επιβλαβέστερο στο μέλλον» εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This