Γιάννης Μπούτος σε Χριστίνα Παππά: «Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω! Eίναι καρμικό, το βλέπεις»

Must Read

Η Χριστίνα Παππά περνάει ένα πολύ μεγάλο διάστημα στη Μύκονο εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ωστόσο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε η μητέρα της.

Δεδομένου αυτού η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Kαλοκαίρι yes», όπου μίλησε για την εγγονή, που της έχει πάρει τα μυαλά αλλά και για τη σχέση που έχει με τη νύφη της Άννα Μπεζάν.

«Τα ονόματα της εγγονής μου θα είναι Χριστίνα-Νεκταρία. Το Νεκταρία το αποφάσισα εγώ, το Χριστίνα όχι. Μου το είπαν και εννοείται ότι χάρηκα. Θα είναι και Χριστίνα και Παππά… Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ στην Άννα. Η Άννα είναι και κούκλα, και καλή μαμά, και πολύ καλή ηθοποιός, και πολύ καλή σε όλα και μπράβο της. Είναι σαν κόρη μου η Άννα.

Με την Άννα είχα πάντα καλές σχέσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό που λέμε για τη σχέση πεθεράς-νύφης, όταν γνωρίζεις τον άνθρωπο και δε σου δημιουργήσει ερωτήματα για την ασφάλεια του γιου σου, εννοείται ότι θα είναι όλα καλά. Θα υπάρξουν οι καλές στιγμές, θα υπάρξουν και οι κακές, τίποτα δεν είναι τέλειο… Όλα με συζήτηση, αγάπη και τρυφερότητα λύνονται. Εγώ την Άννα τη θεωρώ κόρη μου, την αγαπώ, τη θαυμάζω. Όποτε μιλάω για τα παιδιά μου συγκινούμαι.

Η φράση “του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου” εννοείται ότι ισχύει. Όσο μεγαλώνει και αρχίζει και βγάζει τις κραυγές, σε κοιτάει, σε αγκαλιάζει, σε πιάνει, γίνεσαι βούτυρο. Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι του Δημήτρη και της Άννας, όση ένταση και να έχω…Η εγγονή μου τώρα είναι δέκα μηνών», είπε για την οικογένειά της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και αποκάλυψε πως αυτή δεν έπεσε ποτέ θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

«Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Το φλερτ είναι λογικό και φυσιολογικό. Κι εγώ τώρα εδώ μπορεί να φλερτάρω τον Γιάννη» είπε αρχικά και ξέσπασαν σε γέλια στην εκπομπή. Λίγο αργότερα συνέχισε η Χριστίνα Παππά: «Χάρηκα που σας είδα όλους. Γιάννη χάρηκα»

«Είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα, για αυτό με βλέπεις λίγο μαζεμένο τώρα. Στην κάμερα δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Χριστίνα είναι καρμικό, το βλέπεις. Να έρθω Μύκονο;» ρώτησε ο Γιάννης Μπούτος όταν στην οθόνη υπήρχε διπλό τους πλάνο.

«Πλάκα κάνουμε. Σε καλώ Γιάννη μου στην Μύκονο, όποτε θέλεις να έρθεις. Εννοείται ότι θα σε περιμένω» απάντησε η Χριστίνα Παππά.

«Κανόνισα διακοπές στην Μύκονο εντάξει» σχολίασε ο Γιάννης Μπούτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This