Το…καυτό γεύμα της εγγονής του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου

Τι τρέχει με τη Μαρία Ολυμπία και τον Εμίλ Φατάλ;

Must Read

Μια φωτογραφία της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τον γοητευτικό γόνο μεγάλης επιχειρηματικής φαμίλιας του Καΐρου λειτούργησε ως αφορμή για να ξεσπάσουν φήμες για νέο ειδύλλιο.

Η εντυπωσιακή θυγατέρα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ  προβάλλει την καθημερινότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού είναι περιζήτητη στον χώρο της μόδας και θεωρείται ιδιαίτερα επιδραστική ως influencer, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τα προσωπικά της.

Η Μαρία Ολυμπία και ο Εμίλ Φατάλ, οι οποίοι ήταν μέχρι πρότινος συμφοιτητές σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, συναντήθηκαν ως αποφοίτοι πλέον στο πολυτελές εστιατόριο της αμερικανικής μητρόπολης Waverly Inn.

Εκεί, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και το «κλικ» αναρτήθηκε στον λογαριασμό του instagram της ξανθιάς «γαλαζοαίματης», με αποτέλεσμα να στηθεί διαδικτυακό πάρτι με σχόλια γεμάτα υπονοούμενα.

Μηνύματα

Συγκεκριμένα, μια κοινή φίλη τους έγραψε κάτω από την ανάρτηση «και επιτέλους βγήκαν μαζί», ενώ μια άλλη ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες, «δώσε μας περισσότερες πληροφορίες», με τη Μαρία Ολυμπία να αποκρίνεται: «Θα σου στείλω mail».

Παρότι το φημολογούμενο ειδύλλιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο Εμίλ Φατάλ θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδανική περίπτωση συντρόφου για την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού η οικογένειά του έχει περίπου εδώ και έναν αιώνα την εταιρία Fattal Group, η οποία διανέμει στη βόρεια Αφρική προϊόντα γνωστών brands.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This