Δημήτρης Μαζιώτης: «Αγγίζει τα όρια της λεκτικής βίας, ενώ παλιότερα ίσως θεωρούσα ότι είναι κάτι σύνηθες»

«Λάθος μου που τους επέτρεψα να μπουν στη ζωή μου και να διαταράξουν τις ισορροπίες μου»

Must Read

Ξεκίνησε την υποκριτική του πορεία μέσα από το θέατρο και τον κινηματογράφο, ευρέως γνωστός όμως έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο ποτάμι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαζιώτη, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στην σειρά «Εθνική Ελλάδος», την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τον απολαύσουμε στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Σύρματα».

Για την «εισβολή» του στην τηλεόραση αλλά και για το νέο του επιχείρημα, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» αλλά και για τις συνεργασίες που είχε να αντιμετωπίσει στο χώρο του θεάτρου.

Την τελευταία τετραετία έχετε συμμετάσχει σε μια σειρά πολύ επιτυχημένων παραγωγών, από τις «Άγριες μέλισσες» μέχρι το «Κόκκινο ποτάμι». Τι είναι αυτό που πρωτίστως σας ενδιαφέρει αποτελώντας κριτήριο για να απαντήσετε θετικά σε μια πρόταση;

Η ίδια η παραγωγή και το σενάριο μιας σειράς. Η συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες με ένα βασικό ρόλο, και μάλιστα δύσκολο και απαιτητικό, ήταν ένα τεράστιο βήμα. Έπειτα ήρθε το Κόκκινο Ποτάμι, που και εκεί υποδύθηκα έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Τώρα κάνω για πρώτη φορά κωμωδία στην τηλεόραση. Το κοινό με έχει γνωρίσει με ρόλους λίγο πιο σοβαρούς. Με αυτό τον ήρωα ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσω άλλα στοιχεία της υποκριτικής μου δεινότητας.

Υπάρχει η κωμωδία στη ζωή σας;

Στον απόλυτο βαθμό. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι σοβαρός. Αν κάποιος με γνωρίσει από κοντά και του δώσω αντίστοιχα τον αέρα που πρέπει, θα καταλάβει ότι είμαι αυτό που λέμε «νούμερο».

 

Την τελευταία τριετία έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πολλά περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς που έχουν βιώσει συνάδελφοι σας στο θέατρο και στην τηλεόραση. Έτυχε ποτέ να έρθετε αντιμέτωπος με αντίστοιχες καταστάσεις;

Όχι, δεν έχει τύχει να βρεθώ ποτέ σε μια τέτοια συνθήκη. Από τη στιγμή όμως που κατονομάσαμε τόσο δυνατά τη βία, την γνωρίζω πλέον πιο εύκολα στις επαγγελματικές σχέσεις των ανθρώπων. Έχει τύχει, πχ. να πιάσω τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό που γίνεται ενώπιον μου μια δεδομένη στιγμή αγγίζει τα όρια της λεκτικής βίας, ενώ παλιότερα ίσως θεωρούσα ότι είναι κάτι σύνηθες.

Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείστε και με την δημιουργία κεριών.

Προέκυψε στην καραντίνα και, επειδή διαπίστωσα ότι με χαλάρωνε και ότι το αποτέλεσμα ήταν ωραίο, αποφάσισα να το κάνω και επαγγελματικά. Πλέον έχει οδηγήσει σε ένα μικρό, αλλά πολύ αξιόλογο, brand.

Πως ονειρεύεστε τη ζωή σας τα επόμενα πέντε χρόνια;

Δεν κάνω μεγάλα όνειρα. Τα πέντε χρόνια φαντάζουν πολύ μακριά για εμένα. Θέλω να είμαι υγιής, να έχω ωραίους ανθρώπους γύρω μου και να περνώ καλά. Αναζητώ την ηρεμία.

Υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή σας οι οποίοι θεωρείτε ότι εκμεταλλεύτηκαν τρόπον τινά τις αδυναμίες σας και εσάς τον ίδιο;

Φυσικά. Δεν μπορώ όμως να τους κατηγορήσω, γιατί εγώ τους επέτρεψα να μπουν στη ζωή μου και να διαταράξουν τις ισορροπίες μου. Το λάθος ήταν δικό μου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This