Ξεσπά ο Τριαντάφυλλος: «Κάνουνε γλυκοφιλίες! Πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα;»-Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Με ποιους τα έβαλε αυτή την φορά ο τραγουδιστής;

Must Read

Στην Πάρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον κολλητό του Fipster, ενώ στην παρέα τους είχαν την Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την οποία ήταν μαζί στα Κουφονήσια, και ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Στιγμιότυπα από τις διακοπές τους απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό, σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Καλοκαίρι yes», με την Φελίσια Τσαλαπάτη να εκφράζει την χαρά της που άνθρωποι από διαφρετικούς χώρους έδεσαν και κάνουν στενή παρέα γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Τριαντάφυλλου.

«Ναι, δένουνε και κάνουνε γλυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα… πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις; Είναι απλά “βρεθήκαμε, θα περάσουμε ωραία” Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο – τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Και ακολούθησε η παρατήρηση από την Μαριάντα Πιερίδη: «Τριαντάφυλλε, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;»

Και ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This