Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω μιλήσει πολλές φορές με το Θεό»

«Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα»

Must Read

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει μιλήσει αρκετά για τον εθισμό του στον τζόγο τονίζοντας πως είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα.

Το γεγονός αυτό το έχει εκφράσει σε βιβλίο που έχει γράψει για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όποια πάθη τους.

Για πράγματα που έχει μετανιώσει μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν», αλλά και για την πίστη του στο Θεό, με τον οποίο μάλιστα έχει μιλήσει πολλές φορές μαζί Του.

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι, θα αλλάζατε κάτι από τη ζωή σας;

Ασφαλώς θα άλλαζα ό,τι στραβό έχω κάνει. Βέβαια, θα ήμουν τότε ο τέλειος άνθρωπος, γιατί όλοι έχουμε κάνει τα στραβά μας. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα και μακάρι να μπορούσα να τα διορθώσω όμως δεν γίνεται. Πολλές φορές προσπαθώ να εξιλεωθώ γι’ αυτά μέσα από το γράψιμό μου. Έχω εκδώσει δυο βιβλία

Είχατε μιλήσει ανοιχτά και για τον εθισμό που είχατε στον τζόγο…

Στο τελευταίο μου βιβλίο με τίτλο το «Παραλήρημα», γράφω πολλά που ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του μέσα σε αυτά. Αναφέρομαι στον άδικο έρωτα, στον άδικο πόλεμο και στον τζόγο που ήταν ένα λάθος που είχα κάνει και είναι προς αποφυγήν. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη μέσα από το λάθος μου αυτό, να προφυλάξω ή να στείλω ένα σήμα κινδύνου.

Πιστεύετε στον Θεό;

Πιστεύω απόλυτα στον θεό και πολλές φορές έχω μιλήσει μαζί Του. Όχι με την έννοια της θρησκοληψίας, δεν έχω καμία σχέση με αυτά, με τα χρυσά, τα άμφια. Ο θεός δεν κρίνει τίποτα, ούτε το αν πιστεύεις σε Αυτόν ή όχι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This