Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν με νοιάζει καθόλου να αρέσω σε άλλους… Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές»

«Δεν μπορεί κανείς να με κάνει να αμφισβητήσω αυτά που πιστεύω για εμένα και αυτά που αξίζω ως άνθρωπος..»

Must Read

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά συχνά στιγμιότυπα τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή.

Το νεαρό μοντέλο το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει ειδυλλιακές στιγμές με τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, ωστόσο αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις που τις κάνουν.

Η ίδια με ειλικρίνεια απάντησε στην ερώτηση «Τι είναι αυτοπεποίθηση για εσένα» τονίζοντας πως: «Δεν έχει να κάνει πιστεύω σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση… Έχει να κάνει καθαρά (τουλάχιστον σε εμένα) με τον χαρακτήρα… Νιώθω ότι δεν μπορεί κανείς να με κάνει να αμφισβητήσω αυτά που πιστεύω για εμένα και αυτά που αξίζω ως άνθρωπος… Και με αυτόν τον τρόπο νιώθω αυτοπεποίθηση! Επίσης δεν με νοιάζει καθόλου να αρέσω σε άλλους… Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές»

Ενώ στην ερώτηση: «Πως νιώθεις σε αυτήν την φάση της ζωής σου» δήλωσε πως: «Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν είμαι ρομπότ. Επιτέλους έχω χαλαρώσει έχω μάθει να νιώθω και “θα πεις τώρα τι λέει αυτή..”, λειτουργούσα τόσο ρομποτικά στη ζωή μου που δεν ζούσα τίποτα, καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό για χρόνια για να είμαι η τέλεια γυναίκα στα πάντα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει τόσα πολλά έχω δουλέψει τόσο πολύ με το να παίρνω μόνο ότι αξίζω και τίποτα λιγότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This