Τάσος Χαλκιάς: «Μπορεί στην πολιτική το Tik Tok να έπιασε, αλλά στο αρχαίο θέατρο δεν νομίζω ότι θα φτουρήσει»

«Αυτά είναι ηλίθια πράγματα»

Must Read

Με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε για τις φετινές παραστάσεις του φεστιβάλ της Επιδαύρου ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στο περιοδικό Enjoy είπε τη γνώμη του σχετικά με τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας ηθοποιός για να παίξει στο αρχαίο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτιμά πώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και πως στην Επίδαυρο παίζουν πλέον όσοι είναι αγαπητοί στα social media.

Σήμερα για να πάει κανείς στην Επίδαυρο, τι πρέπει να έχει;

Τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα, φίλους στο Instagram και να είναι μέλος στις παρέες κάποιων. Και είναι πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει. Γιατί στη γενιά μου οι ηθοποιοί που θα έπαιζαν στην Επίδαυρο έπρεπε να ήταν απόφοιτοι από το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, τον ΘΟΚ και το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν ή του Σπύρου Ευαγγελάτου και να μην έχουν σχέση με την τηλεόραση.

Αλλά για την κατάντια του φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Με τι έμψυχο δυναμικό κατεβαίνεις στην Επίδαυρο καλλιτεχνικά για να εκπαιδεύσεις το κοινό; Τι βλακώδης άποψη είναι αυτή που λέει ότι θα φέρεις στην Επίδαυρο κόσμο και θα κόψεις εισιτήρια εάν οι ηθοποιοί σου έχουν χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης;

Γίνανε οι θεατές αρχαίου δράματος οπαδοί; Παιδαριώδες μου φαίνεται όλο αυτό. Μπορεί στην πολιτική το Tik Tok να έπιασε ανάμεσα σε πολιτικούς και ψηφοφόρους, αλλά στον Σοφοκλή, στον Ευριπίδη δεν νομίζω ότι θα φτουρήσει. Αυτά είναι ηλίθια πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This