Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Εικόνες φριχτές, φαρμακερές! Ένα μεγάλο γιατί μέσα μου…»

«Ποτέ να μην μας ξαναβρεί τέτοιο κακό...»

Must Read

Η Γυάρος χρησιμοποιήθηκε ως τόπος εξορίας στους ρωμαϊκούς χρόνους αλλά και στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας από το 1947 μέχρι το 1952, από το 1955 έως το 1961 και από το 1967 έως το 1974.

Το ακατοίκητο νησί επισκέφθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι η Γυάρος σήμερα και έκανε μία εξιστόρηση των γεγονότων που συνέβησαν τότε, δίνοντας μας παράλληλα, τροφή για σκέψη.

«”Όσοι δεν θυμούνται την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν”, είπε κάποτε ένας Ισπανός φιλόσοφος!

Εχθές επισκέφθηκα την Γυάρο! Εικόνες φριχτές, φαρμακερές ! Φυλακές πολέμου, τόπος εξορίας για αδέρφια από αδέρφια σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ιστορίας μας ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μέσα μου ! Αυτός που αγαπάει την πατρίδα του αγαπάει και τους ανθρώπους της πατρίδας του ! Ζούμε όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό, πατάμε το ίδιο χώμα, εκεί θα επιστρέψουμε. Όλοι.

Ποτέ να μην μας ξαναβρεί τέτοιο κακό να φροντίσουμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας ΔΙΑΡΚΩΣ !

Καλό θα ήταν να συντηρούνται τα απομεινάρια αυτής της φριχτής περιόδου να γίνει τόπος επισκέψιμος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This