Στάθης Σταμουλακάτος: «Παράλληλα με το Θέατρο δούλευα επί 28 χρόνια, ως κούριερ»

«Έχουν χαθεί τρεις φίλοι μου και ξέρω πολλά παιδιά ακόμα που έχουν τραυματιστεί»

Must Read

Ο Στάθης Σταμουλακάτος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην οικογενειακή σειρά «Το σόι σου» συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο ενώ τον είδαμε να πρωταγωνιστεί (στο ρόλο του Σάκη) στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα». Φέτος τον απολαμβάνουμε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Ο γνωστός ηθοποιός έχει συμμετάσχει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε ταινίες δύο από τις οποίες βραβεύτηκε για την ερμηνεία του.

Παρόλα αυτά ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό 7 μέρες TV αποκάλυψε πως παράλληλα με την υποκριτική εργαζόταν και ως κούριερ προκειμένου να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Η δική σας προσωπική διαδρομή αποκαλύπτει κυριολεκτικά έναν αγωνιστή της ζωής. Είναι ενδεικτικό ότι, ενώ είχατε ήδη μια μακρά πορεία στο Θέατρο, έως το 2020 δουλεύατε ως κούριερ για την επιβίωσή σας…

Η αλήθεια είναι ότι παράλληλα με το Θέατρο δούλευα ως κούριερ επί 28 χρόνια, μέχρι τη στιγμή που δέχθηκα μια πρόταση από το MEGA για έναν ρόλο στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα». Εκ των πραγμάτων τότε δεν θα μπορούσα να τα κάνω και τα δύο, να κρατήσω δηλαδή και την πρωινή δουλειά, γιατί είχα καθημερινά γυρίσματα.

Έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση να βιοποριστώ πλέον μόνο ως ηθοποιός, με το ρίσκο και την ανασφάλεια που ενέχει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Είναι γεγονός ότι η δουλειά του κούριερ είναι πολύ δύσκολη.

Είναι, όντως, πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Είναι πολύ επίπονη, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι.

Είναι σοκαριστικό ότι έχουν χαθεί τρεις φίλοι σας εν ώρα εργασίας. Κινδύνεψε ποτέ η ζωή σας αυτά τα 28 χρόνια;

Ναι, έχουν χαθεί τρεις φίλοι μου και ξέρω πολλά παιδιά ακόμα που έχουν τραυματιστεί. Επειδή γενικότερα ως άνθρωπος είμαι ήρεμος και δίνω προτεραιότητα στην ασφάλειά μου και έπειτα στη δουλειά μου, ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός.

Δεν έτρεχα και γενικά προσπαθούσα να τηρώ τους κανόνες ασφαλείας. Έτσι βγήκα αλώβητος. Βέβαια, ήταν πολύ κουραστικά αυτά τα 28 χρόνια πάνω σε ένα μηχανάκι. Απέκτησα πρόβλημα με πόνους στη μέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This