Ναταλία Γερμανού: Το τραγούδι που έγραψε για γκέι ζευγάρι και ο σύντροφος που την παράτησε για άλλον άντρα

«Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς»

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού έχει πολλές ιδιότητες αφού θεωρείται παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και στιχουργός.

Η ίδια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού γράφοντάς τους τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ένα από τα τραγούδια της είναι το «Μαρτύριο» το οποίο ερμήνευσε η Άννα Βίσση με τον Γιάννη Πάριο. Το εν λόγω τραγούδι, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό «Antivirus», το έγραψε για ένα φιλικό της γκέι ζευγάρι.

Θα μπορούσαμε να ακούσουμε δικούς σου στίχους που να αναφέρονται σε έναν γκέι έρωτα;

Μα, έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα (Βίσση) με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το «Μαρτύριο» μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο.

Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε μία παλιά της σχέση από την οποία αναγκάστηκε να χωρίσει επειδή ο τότε σύντροφός της ερωτεύτηκε κάποιον άλλον άντρα.

«Αφού λοιπόν είπα αυτό, θα πρέπει να πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε, στη σχολή δημοσιογραφίας κι ήμασταν περίπου 1,5 χρόνο μαζί. Εγώ φουλ ερωτευμένη κι αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε.

 

Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, υπήρχε όμως με έναν άλλο άνδρα. Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του κι ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This