Η Super Κική ξαναχτυπά! Η νέα ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Η δηλητηριώδης απάντηση του Ηλία Ψινάκη!

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Super Κική με τις δηλώσεις της σχετικά με τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον οποίο είχε συναντήσει σε μικρότερη ηλικία όταν εκείνη δούλευε ως σερβιτόρα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όπου, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, την έκανε ρεζίλι των σκυλιών.

Οι τοποθέτησή της έκανε τον γύρω του διαδικτύου με πολλούς να αντιδρούν στο γεγονός ότι δεν γνώρισε ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Σταύρος Ξαρχάκος αλλά και για τον απαξιωτικό τρόπο που μίλαγε για εκείνον.

Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη Super Κική ως «σκουπίδι».

«Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες», έγραψε.

H ίδια απάντησε σε όσους ένιωσε ότι την έκριναν με μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες», έγραψε.

Ενώ στην συνέχεια έδωσε την δική της απάντηση στον Ηλία Ψινάκη.

«Για να δείτε για τι ανθρωποφαγία μιλάμε και τι έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα» έγραψε.

Το θέμα αυτό μάλιστα συζητήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος με την influencer λόγω του ύφους της.

Η instagramer απάντησε στον Τριαντάφυλλο χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει λέγοντας πως:  «Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη.

Με τα σχόλια σας νιώθω ότι είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δεν μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δεν τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε!

Α ρε καλοκαίρι Yes αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και ήμασταν φίλοι αδερφικοί» έγραψε η Super Κική στέλνοντας μήνυμα στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open που ανέδειξε και το θέμα με τις δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This