Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές επιθυμίες και τις δυνατότητές σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και περνώντας στους επιμέρους τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει να προσέχετε τον χειρισμό των χρημάτων σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα είναι ευχάριστα, ενώ τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε για κοινούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες και πολλά πρέπει. Κρίνετε, συγκρίνετε και αποφασίστε για τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας χωρίς να βιαστείτε.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τολμηρές αποφάσεις ούτε να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας αφυπνίσει για να διορθώσετε ή να προλάβετε γεγονότα που δεν θα σας είναι ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον η μέρα θα παίζει με την ψυχολογία σας και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό. Βέβαια, έχετε φροντίσει οι άμυνες του οργανισμού σας να είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι έτσι δεν έχετε λόγο να φοβάστε για το χειρότερο.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους άλλους, γιατί το να μην ενοχλείτε δεν φτάνει. Χρειάζεται να γίνετε πιο τρυφεροί με τους άλλους, να εκπέμπετε τη ζεστασιά, που έτσι κι αλλιώς δεν σας λείπει, από τις πράξεις όσο και από τα λόγια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε ό,τι μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν, και θα βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει. Οι υπερβολές κάπου ανήκουν, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση, για να ωφεληθείτε. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη, όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε τον δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This