Στάθης Αγγελόπουλος: «Τα χρήματα της διατροφής τα έδινα κανονικά, όμως η πρώην σύζυγός μου τα χρησιμοποιούσε αλλού»

«Επειδή λοιπόν δανειζόταν χρήματα γενικά από διάφορους, προκειμένου να δικαιολογηθεί, έβγαινε τότε στα κανάλια και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές και κλαιγόταν» πρόσθεσε

Must Read

Ο Στάθης Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δικαστικές διαμάχες που είχε με τις δυο πρώην συζύγους του αλλά και στο ζήτημα που είχε προκύψει με τη διατροφή που έδινε για το παιδί του.

«Τα χρήματα της διατροφής τα έδινα κανονικά. Η πρώην σύζυγός μου όμως τα χρησιμοποιούσε αλλού τα λεφτά και όχι για το παιδί. Επειδή λοιπόν δανειζόταν χρήματα γενικά από διάφορους, προκειμένου να δικαιολογηθεί, έβγαινε τότε στα κανάλια και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές και κλαιγόταν ότι δεν της δίνω τη διατροφή και ότι δεν της φτάνουν τα λεφτά.

Ήταν καθαρά για να υπάρχει μια συνεννόηση για τα παιδιά, εφόσον δεν υπήρχε η διάθεση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Έχει περάσει καιρός τώρα μετά από όλα αυτά και διαπιστώνω ότι αν δώσεις λίγο χρόνο, βλέπεις τι δεν πήγε καλά και τι θα μπορούσες να κάνεις καλυτέρα.

Μόλις τα αναγνώρισα άρχισα να βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια και να αγαπώ τις συντρόφους μου γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που θέλω εγώ να είναι, έχει μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα έχουν μπει όλα σε μια σειρά και έχουν πάρει τον σωστό δρόμο», είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This