Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά. Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Μην αδιαφορήσετε για τη φωνή της καρδιάς σας, γιατί δεν σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με τον σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ό,τι νομίζατε. Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δεν θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και, παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Ομως, αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά, αλλά σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και πιο διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για το καλό σας. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων, που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Ολο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ώριμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σιγουρευτείτε για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας. Ισως δεν θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας, και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της «πεσμένης» ζωτικότητάς σας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μη σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούργια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. Γιατί, όμως, να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για λίγο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς, που θα σας επηρεάσουν αρνητικά ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, γιατί εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέες σας γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία. Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορεί να κάνουν την εβδομάδα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας, που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν θερμά σε κάθε σας βήμα. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζατε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα «ξυπνήσουν» τη δημιουργικότητά σας. Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά, αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα «ανοιχτείτε». Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας. Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This