«Τίτλοι τέλους» για Τζιόβα – Φλώρου, δώδεκα μήνες μετά το γάμο τους!

Must Read

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας και η δικηγόρος σύζυγός του, Κατερίνα Φλώρου, αποφάσισαν να χωρίσουν, έναν, μόλις, χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Δημαρχείο Αθηνών, ακολουθώντας πλέον διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στη showbiz, με τον πρωταγωνιστή να επιβεβαιώνει το δυσάρεστο γεγονός. «Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος. Δεν βρήκαμε κοινό τόπο. Τα διαδικαστικά του διαζυγίου θα γίνουν εν καιρώ. Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναβρούμε, δώσαμε χρόνο πριν χωρίσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τον κοινό μας παρονομαστή», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στο «Happy Day», το πρωί της Παρασκευής 15/11.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε πρόσφατα, πολιτισμένα, χωρίς εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις. «Έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση. Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας. Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω τον χωρισμό μας…», ανέφερε ο ηθοποιός, που φέτος παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «Πάρκινγκ» στο Faust.

Ο Ορέστης Τζιόβας αντάλλαξε όρκους αγάπης και πίστης με την Κερκυραία δικηγόρο στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018. Γοητευτική, καλλίγραμμη, με μακριά κατσαρά μαλλιά, μορφωμένη και με χιούμορ, η Κατερίνα κέρδισε την καρδιά του ηθοποιό από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, με τη σχέση τους να εξελίσσεται γοργά και να καταλήγει με συνοπτικές διαδικασίες στα σκαλιά του δημαρχείου.

Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Φλώρου έξω από το δημαρχείο, μετά τον πολιτικό γάμο τους

Εκείνη εμφανίστηκε με ένα αέρινο μακρύ τιρκουάζ φόρεμα, ενώ ο Ορέστης επέλεξε ανοιχτόχρωμο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα. Ο ηθοποιός κράτησε μυστικό τον γάμο του από τα media, ακόμα και από τους συναδέλφους του στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στην οποία πρωταγωνιστούσε τότε.

Διαβάστε επίσης: Η παρουσιάστρια είπε το «ναι» στον βουλευτή της ΝΔ

Πήρε διήμερη άδεια από τις πρόβες, χωρίς να τους αποκαλύψει το λόγο, και έπειτα, μετά και την ολοκλήρωση της τελετής, ανακοίνωσε τα γαμήλια νέα με μια τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram. «Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, αλλά αυτός είναι κεκλεισμένων των θυρών», είχε δηλώσει τότε στους δημοσιογράφους ο γαμπρός.

Τους πρόλαβε, ωστόσο, το… κεραυνοβόλο διαζύγιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This