Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά και μια ρευστότητα στις καταστάσεις. Προσέξτε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες σας θα αποδειχτούν αρκετά απαιτητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσωπική ζωή σας και το σπίτι σας θα απαιτήσουν καινούργια έξοδα. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα, που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο.

ΛΕΩΝ: Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το να καταπιέζεται τις πραγματικές σας ανάγκες καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Κάντε το καλύτερό σας, χωρίς να περιμένετε άμεσα ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

ΖΥΓΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε στον επαγγελματικό χώρο. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει, καθώς θα έχετε πολλές επαγγελματικές επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εστιάστε στον στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές. Διαμορφώστε ένα καινούργιο περιβάλλον και επενδύστε σε μια νέα δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σάς πίεζε. Η προσωπική ζωή σας θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενεργοποιηθείτε και έτσι θα βρείτε την άκρη σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση γι’ αυτά που νιώθετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ