Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, καθώς πολλά τα προκαλείτε μόνοι σας. Ολα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα, για το καλό σας. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις, που θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα, γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδιά σας, αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο,τι και να κάνετε, οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τους ίδιους, όμως η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε σας βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας, γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ