Χριστίνα Βραχάλη: Η φωτογραφία με μαγιό μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Must Read

Η Χριστίνα Βραχάλη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί το οποίο θα είναι κορίτσι. Η αθλητικογράφος χώρισε βελούδινα με τον πατέρα του παιδιού αλλά οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και θα εξακολουθήσουν να θέλουν το καλύτερα για το παιδί τους.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της η αθλητικογράφος του ΟPEN ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην οποία ποζάρει με το μαγιό της το ηλιοβασίλεμα σε μια ακρογυαλιά, ωστόσο η κοιλιά της δεν φαινόταν λόγω της στάσης του σώματός της και του φωτισμού.

«Κράτα το πρόσωπό σου στον ήλιο και δεν μπορείς να δεις τη σκιά», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This