Aνατολή Κουινέλη: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη

Φοράει μια καταπληκτική τσάντα με τη Minnie Mouse

Must Read

O Mιχάλης Κουινέλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Ανατολή, η οποία ξεκίνησε χθες να πηγαίνει στο σχολείο.

Η Ήβη Αδάμου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της να φοράει την πανέμορφη τσάντα της και να είναι έτοιμη να πάει στο σχολείο.

«Καλή σχολική χρονιά! Πρώτη ημέρα στο σχολείο», έγραψε η Ήβη Αδάμου στη δημοσίευσή της.

«Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί και το ήθελα κι εγώ. Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είμαστε φίλες με το παιδί μου. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ήβη Αδάμου για την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This