Το παράπονο της Λέχου για τις Άγριες Μέλισσες: «Ανάθεμα την ώρα που μίλησα…» (video)

Must Read

Ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στη εξαιρετικά επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πριν από μερικές ημέρες. Και, έκτοτε… το έχει μετανιώσει πικρά!

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός είχε αναφέρει τα εξής: «Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χώραγε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις “Άγριες Μέλισσες”. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα. Δεν χώραγε με τίποτα. Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω. Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε;».

Τα λόγια της, ωστόσο, παρερμηνεύτηκαν από κάποιες εκπομπές, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αποσπάσουν αρνητικά σχόλια.

κατερινα λεχου

Η Κατερίνα, όμως, δεν είναι από εκείνες που θα άφηναν κάτι τέτοιο να περάσει έτσι, και, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή.

«Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δε θέλω να το συζητήσω. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει. Είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική. Μας διαλέγουν. Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση. Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δείτε επίσης: Η Κοκκίνου ταξίδεψε στο Διαφάνι για τις «Άγριες Μέλισσες» και έπεσε πάνω στην Παπαθωμά! (video)

Σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι όχι. Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δε με ζήτησαν κιόλας, απλά με πήραν τηλέφωνο. Δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε. Βγήκε σαν να το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη. Μπορεί να είχαν πάρει άλλες είκοσι. Δεν είμαι μοναδική. Είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Δεν μπορούσα να πάρω, γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο. Δε ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και στο “Νησί”, είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο».

Δείτε την Κατερίνα Λέχου να ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

https://youtu.be/T8qWC9h1Oco

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This