Ο Μίνως Μάτσας έχει τα γενέθλιά του: Οι τρυφερές ευχές της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η δημόσια ανάρτησή της μέσω Instagram

Must Read

O Mίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ένα πάρα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, ενώ ο ένας είναι πολύ υποστηρικτικός προς τον άλλον.

Μόλις πριν λίγες ώρες ο Μίνως Μάτσας δήλωσε πως πέρασε ο πρώτο του καλοκαίρι ως σύζυγος υπουργού και ότι τα όποια θέματα απασχολούσαν τη σύζυγό του άγγιζαν και τον ίδιο καθώς εκείνη είναι ο άνθρωπός του.

Σήμερα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει τα γενέθλιά του και η σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα στην οποία έγραφε:

«Χρόνια πολλά, μαγικά, μουσικά, ταξιδιάρικα! Είσαι η τύχη της ζωής μου! #happybirthday @minosmatsas»

«“Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει”. Αυτός ο στίχος του Τάσου Λειβαδίτη περιγράφει και συνοψίζει τη σχέση μου με τον Μίνω. Είναι σύντροφος ζωής, συνοδοιπόρος, δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μου στην κοινή πορεία και στις ξεχωριστές διαδρομές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μοιράζεσαι τον κόσμο και τη ζωή σου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This