Κάτι πολύ ωραίο συμβαίνει στη ζωή του Μίλτου Τεντόγλου και της συντρόφου του

Αν τα βήματα στην προσωπική ζωή του Μίλτου είναι σαν τα άλματά του, τότε μιλάμε για κάτι συναρπαστικό και μεγάλο

Must Read

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη βρέθηκαν χθες σε κατάστημα επίπλων και παρήγγειλαν καναπέ κάτι που σημαίνει ότι επιλέγουν τη διακόσμηση για το νέο τους σπίτι.

Από την Έλενα Φάκου

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει σηκώσει ότι τίτλο υπάρχει στο στίβο, με τελευταίο αυτόν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και πλέον δεν έχει απομείνει κανένα χρυσό μετάλλιο που να μην διαθέτει στη συλλογή του.

Στην προσωπική του ζωή είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με την δημοσιογράφο αθλητικού ρεπορτάζ Πηνελόπη Γκιώνη, για την οποία ανασκεύασε την παλαιότερη δήλωσή του που έλεγε χαριτολογώντας πως “η κοπέλα μου μου σπάει τα νεύρα γι αυτό έρχομαι στο στίβο και κάνω αυτές τις επιδόσεις” εξηγώντας πως είναι πολύ καλή και ήρεμη, ενώ όπως τόνισε τον συμβουλεύει σε διάφορους τομείς της ζωής του εκτός του επαγγελματικού.

Ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και αυτή για την αναφορά που έκανε ο Oda, δημιουργός του anime “One piece” στον Μίλτο Τεντόγλου, το οποίο πλέον έχει γίνει σειρά και στο Netflix, καθώς ο αθλητής του μήκους έχει ποζάρει ήδη δύο φορές σαν τον πρωταγωνιστή του Ιαπωνέζικου κόμικ τον Luffy.

Σίγουρα πάντως είναι εκείνη που επιλέγει τη διακόσμηση στο σπίτι τους, αφού χθες το απόγευμα, το ζευγάρι βρέθηκε σε κατάστημα πολυτελών χειροποίητων επίπλων στη Λεωφόρο Μεσογείων και παρήγγειλαν καναπέ, με το Μίλτο σαφώς να φωτογραφίζεται και να μιλάει με όσους πελάτες τύχαινε να βρίσκονται στο χώρο.

Κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες τελευταία ότι οι δυο τους πρόκειται να συζήσουν κάτι που μετά το χθεσινό φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, εκτός αν η Πηνελόπη Γκιώνη, απλά επιμελείται τη διακόσμηση του σπιτιού του συντρόφου της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλά κάνει και την εμπιστεύεται σε διάφορα θέματα καθώς τα έπιπλα που επέλεξε από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι χειροποίητα και πολύ ποιοτικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This