Θανάσης Ευθυμιάδης: «Χρησιμοποίησα το σεξ ως αντικαταθλιπτικό»

Must Read

Άλλοι είναι εθισμένοι με τον τζόγο, άλλοι με το ποτό και ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε εθισμό με την ερωτική επαφή.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την τροπή που πήρε η ζωή του τονίζοντας πως αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής όταν αντιλήφθηκε πως έκλεισε εκείνος ο κύκλος.

Στην ερώτηση πως καταλαβαίνει όταν κλείνει ένας κύκλος έφερε ως παράδειγμα την περίοδο που έβρισκε ως καταφύγιο το περιστασιακό σεξ για να νιώσει λίγες στιγμές συντροφικότητας.

«Πραγματικά εγώ έτρεχα για τις γυναίκες. Ήμουν κυνηγός, μου αρέσανε. Κατάλαβα ότι μπορεί το σεξ να γίνει εθισμός. Μετά από έναν μεγάλο χωρισμό που είχα στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα, με παράτησε η κοπέλα μου και χρησιμοποίησα μετά το σεξ ως αντικαταθλιπτικό. Προσπαθούσα να γιατρέψω τη σπασμένη μου καρδιά και νόμιζα ότι θα την γιατρέψω μέσα από το σεξ», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν ήρθε όμως η γιατρειά. Εκεί είπα ότι το σεξ δεν είναι γιατρειά… δεν είναι αυτή η λύση. Είσαι με μια γυναίκα, κάνεις σεξ, τελειώνει το σεξ, μετά μοναξιά», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This