O Ρονάλντο ασπάστηκε το Χριστιανισμό-Δείτε φωτογραφίες από τη βάπτισή του

Αν και πίστευε στο Θεό από τότε που ήταν παιδί, τώρα βαπτίστηκε Χριστιανός

Must Read

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παγκόσμιος πρωταθλητής 2002 Ρονάλντο βαπτίστηκε σε ηλικία 46 ετών και δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το μυστήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ τις συνόδευσε με την εξής μακροσκελή ανάρτηση:

“Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Έχω βαπτιστεί! Η χριστιανική πίστη ήταν πάντα θεμελιώδες κομμάτι της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία, αν και δεν είχα βαπτιστεί ακόμα. Με το μυστήριο, αισθάνομαι πραγματικά αναγεννημένος ως παιδί του Θεού – με έναν νέο, πιο συνειδητοποιημένο, βαθύτερο τρόπο. Ανανεώνω τη δέσμευσή μου να ακολουθήσω τον δρόμο της καλής, ελεύθερης και αυθόρμητης βούλησης, πιστεύοντας στην αγάπη του Ιησού, στην αγάπη φιλανθρωπίας”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This