Η Αθηνά Παντελίδου έκανε μια ανάρτηση ανήμερα της γιορτής του αείμνηστου συζύγου της

Σήμερα ο Σταύρος Παντελίδης θα είχε την ονομαστική του εορτή

Must Read

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης, έφυγε από τη ζωή επτά χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του τραγουδιστή.

Ο Σταύρος Παντελίδης, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και τελικά απεβίωσε βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του πριν από μερικούς μήνες.

Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής η χήρα του Αθηνά Παντελίδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Ψυχή μου, πόσο πολύ μας λείπεις».

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πάτερα μου. Είναι πολύ δύσκολο. Τώρα θα έχω δύο ανθρώπους να με “βλέπουν” και να αισθάνονται περήφανοι για μένα» είχε πει μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του τον Ιούνιο ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που ακολουθεί τα βήματα του αδερφού του στο τραγούδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This