Δήμητρα Αλεξανδράκη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ο Μήτσος κάνει σαν πεθερά όλο το παιδί και το παιδί »

Επίσης αποκάλυψε αν ήταν καλεσμένη στο πάρτυ γενεθλίων της Ιωάννας Τούνη

Must Read

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στο πολύ όμορφο καλοκαίρι που πέρασε μαζί με το σύντροφό της τον οποίο είδαμε με ένα emoji στο πρόσωπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού τους, για το αν ήταν καλεσμένη στο πάρτυ της Ιωάννας Τούνη στις Μαλδίβες, στο τί πατέρας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και στο γιατί δεν θα βαφτίσει το μικρό νουνίτο.

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον άντρα μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Θέλω να γυρίσω στην καθημερινότητά μου. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αλήθεια. Πιο πολύ αυτό που με πονούσε ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα, αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με ενδιαφέρει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου λένε ότι είσαι στη φαντασία μου. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ερώτηση γιατί δεν ταξίδεψε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη, το μοντέλο είπε: «Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα, έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε, αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πως της την βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό. Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης είναι σαν την πεθερά, “το παιδί, το παιδί”. Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης. Νονοί του παιδιού είναι η Στέλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, όχι εγώ. Τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα χρόνια παρέα απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και έχουν προτεραιότητα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This