H μάχη της Δόμνας Κουντούρη με την μανιοκατάθλιψη και η νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο (video)

Must Read

«Η διπολική διαταραχή είναι σε μεγάλο βαθμό ένα ταμπού στην κοινωνία μας. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ και στο Δρομοκαΐτειο για μία εβδομάδα. Οι άνθρωποι που πέφτουν και σηκώνονται είναι για μένα οι πιο γοητευτικοί. Παίρνω τη θεραπεία και δεν θέλω να ξαναπάθω όσα έζησα».

Για το δικό της «τέρας», που έκανε εφιαλτική τη ζωή της, τη μανιοκατάθλιψη, μίλησε ανοιχτά σε μια κατάθεση ψυχής η παίκτρια του «Fame Story 3» Δόμνα Κουντούρη. Αρκετά αλλαγμένη στην εξωτερική της εμφάνιση και με περισσότερα κιλά, η Δόμνα ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της.

H επιτυχία στο «Fame Story»

Η δυναμική παίκτρια του reality, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2005 και είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο για τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και για τις κόντρες της με άλλους παίκτες στο σπίτι του «Fame Story», έζησε τον δικό της εφιάλτη. «Μέχρι τα 33 μου χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα. Μετά είχα ένα μανιακό επεισόδιο. Ηταν όλα στο κόκκινο. Δεν μπορούσα να ελέγξω τίποτα. Άργησε να γίνει η διάγνωση του προβλήματος. Πήγα ύστερα από έναν χρόνο στον γιατρό. Και όλα αυτά που γίνονταν τα βίωσα καλύτερα μέσα από το δικό μου πρόβλημα» είπε η ίδια στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Κάθε άνθρωπος που παίρνει αυτή τη θεραπεία πρέπει να είναι στρατιώτης. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αν αφήσεις τη θεραπεία» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό να αυτοκτονήσει. «Δεν μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω, γιατί φοβάμαι. Τη θέλω τη ζωούλα μου. Ευτυχώς εκείνες τις στιγμές υπήρχαν οι γονείς μου, οι φίλοι μου και δούλευα. Είχα στόχους για το μέλλον. Πήρα το πτυχίο μου στο ωδείο, έγραφα τραγούδια» είπε συγκινημένη η νεαρή τραγουδίστρια για όλα όσα βίωσε!

Δείτε επίσης: O Nίκος Γαλανός εξομολογείται: Η Αλίκη, η Τζένη και το ξύλο από τον… Κούρκουλο

https://www.youtube.com/watch?v=NfekrlDBytU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This