Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι γελοίο! Δηλαδή έλεος! Αυτά είναι σαχλαμάρες»

«Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά».

Must Read

Δύσκολη περίοδος ήταν αυτή που πέρασε για την Βάνα Μπάρμπα καθώς η υγεία της είχε κλονιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε πως είναι πολύ καλύτερα ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Με τσάκισε ο κορωνοϊός, δεν μπορώ να συνέλθω»

«Όλα πάνε καλύτερα στην υγεία μου. Μου έχουν στείλει αρκετά μηνύματα κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό και τρυφερό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Προετοιμάζω μια νέα εκπομπή σε ένα μικρό κανάλι για να είμαι πιο ελεύθερη και να μην έχω το άγχος του “πες αυτό, μην πεις το άλλο”»

«Η συντροφικότητα στη ζωή μου είναι τα πάντα. Και το σημαντικότερο νομίζω ότι είναι η φιλία. Δε ξέρω αν με φλερτάρουν. Στη δική μας περίπτωση μπορεί να σε κοιτάνε και από περιέργεια για να δουν πως είσαι» είπε σε άλλο σημείο.

Αναφορικά με τους influencers-instagramers που ασχολούνται με την υποκριτική λόγω της δημοφιλίας τους στα social media εκτιμάς πως: «Είναι γελοίο. Δηλαδή έλεος. Αυτά είναι σαχλαμάρες».

Τέλος, μίλησε για τις πρόσφατες, δηλώσεις της όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Είναι λάθος όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνες τους».

«Μετανιώνω που μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Είναι πολύ κουραστικό. Είναι λάθος αυτό. Τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, δε μπορείς να είσαι μόνο με τον ένα γονιό. Είναι λάθος γιατί δημιουργούνται προβλήματα στα παιδιά. Κι εγώ έλεγα παλιά στα νέα κορίτσια να το κάνουν αλλά τώρα μετανιώνω. Να μη το κάνουν αν δεν είναι σίγουρες. Όλα καλώς καμωμένα, και τα λάθη μας είναι δικά μας», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This