David Magnusson: Ο αδερφός της Ιωάννας Τούνη βρέθηκε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Έχει έρθει στην Ελλάδα για τη βάπτιση του γιου της ετεροθαλούς αδερφής του

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη θα βαπτίσει το γιο που απέκτησε με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην Βαρυπόμπη και για το μυστήριο έχουν έρθει στην Ελλάδα τα δυο ετεροθαλή της αδέρφια από την μεριά του πατέρα της.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν αδερφό από τη Σουηδία και μια αδερφή από την Ολλανδία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέρφια μου. Θα έρθουν για τη βάφτιση. Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδελφό από Σουηδία και μια αδελφή από Ολλανδία. Είναι ετεροθαλή αδέλφια μου από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ειδωθούμε χρόνια» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

Ο αδερφός της έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα, ονομάζεται David Magnusson και βρέθηκε μαζί με την αδερφή του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη να δει τους τσολιάδες. Είναι ένα ξανθό όμορφο αγόρι μικρότερο σε ηλικία από την Ιωάννα Τούνη, τον οποίο η ίδια αποκάλεσε χαριτολογώντας στο βίντεο “τουρίστα” και του είπε να χαιρετήσει το κοινό της.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This