Nαόμι Κάμπελ: «Σκότωνα τον εαυτό μου με τον εθισμό μου στην κοκαΐνη στα 90»

H μαύρη γαζέλα είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999

Must Read

Η Ναόμι Κάμπελ, μιλώντας στο νέο docuseries του AppleTV+, με τίτλο «The Super Models», στο οποίο συμμετέχει μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ, τη Λίντα Ευαντζελίστα και την Κρίστι Τέρλινγκτον, παραδέχεται ότι έκανε χρήση αλλά και κατάχρηση κοκαΐνης για να σκεπάσει τα παιδιά της τραύματα αλλά τον πόνο για τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε που ήταν πολύ καλός της φίλος και ο μόνος που την καταλάβαινε.

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση, ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο… μαλ@κία, πραγματικά είναι», είπε.

«Νομίζεις, “Ω, θα επουλώσει αυτή την πληγή”. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ» πρόσθεσε η Ναόμι Κάμπελ.

Για το θάνατο του Τζιάνι Βερσάτσε που δολοφονήθηκε το 1997 έξω από το σπίτι του είπε:

«Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με ωθούσε, με ωθούσε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου μεγάλωσε πολύ».

H Nαόμι Κάμπελ πάλεψε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στην κοκαΐνη κυρίως για 5 χρόνια, καταρρέοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999 κάτι το οποίο την οδήγησε μετέπειτα να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης από τις ουσίες.

«Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου – μιλώντας για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω αυτό με κάτι. Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό» παραδέχθηκε.

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η 53χρονη σήμερα Ναόμι Κάμπελ.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω. Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This