Xάρης Βαφειάς: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει άστρο, είναι απλός κυκλοφορεί παντού, βοηθάει»

«Έπιασε με τον κόσμο. Δεν τους ένοιαζε που δεν έχει πολιτικό background τον είδαν σαν άνθρωπο και εντυπωσιάστηκαν και καλά κάνανε» είπε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Κασσελάκη

Must Read

Ο Χάρης Βαφειάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή το «Πρωινό» και έδωσε μια συνολική συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Κηφισιάς, με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά, για τις επενδύσεις που έκανε στο show επιχειρηματικότητας Dragons’Den αλλά και για την άποψη που έχει για το Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχουμε δημοκρατία. Ο κόσμος πήγε και ψήφισε ποιον θέλει για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ το είχα ψιλοκαταλάβει ότι θα γίνει αυτό. Γιατί ο άνθρωπος φαίνεται έχει άστρο είναι πολύ φωτογενής, είναι νέος, μιλάει ωραία, δεν είναι ο κλασσικός πολιτικό που ο κόσμος πια έχει σιχαθεί, είναι απλός, κυκλοφορεί παντού, βοηθάει, έπιασε με τον κόσμο. Δεν τους ένοιαζε ότι δεν έχει πολιτικό background, δεν τους ένοιαζε ότι ήρθε από την Αμερική, δεν τους ένοιαζε που είναι από μια οικογένεια με χρήματα, σαν άνθρωπο νομίζω τον είδανε και εντυπωσιαστήκανε και καλά κάνανε γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Τώρα αν θα είναι καλός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν το ξέρω» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εγώ δεν είμαι παραγωγός, αλλά από ότι είδαμε και μας είπαν, το “Dragon’s Den 2” ειναι σε τελείως άλλο level από το πρώτο. Θα μου λείψει βέβαια ο Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος δε θα είναι, αλλά νομίζω είναι πολύ πιο εξελιγμένο από το πρώτο» είπε ο Χάρης Βαφειάς.

«Οι επενδύσεις γίνονται όταν τελειώσει η σεζόν. Άρα έγιναν το Μάιο. Τι να βγάλεις σε 3 μήνες; Δε μπορώ να σου πω. Ξέρεις πως οι περισσότερες θα αποτύχουν και ψάχνεις το διαμάντι. Όπως σε όλες τις δουλειές. Σε γενικές γραμμές είναι πάνω από 60% να χάσεις τα χρήματα. Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά ο Σάκης είναι πανέξυπνος και ήξερε να με χειριστεί. Μου το έφερε ότι είναι φιλανθρωπικό. Τελικά πέρασα τόσο ωραία με τους άλλους Dragons και όταν μου είπαν για τον δεύτερο κύκλο ήταν η καλύτερή μου» πρόσθεσε ο εφοπλιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This