H Shakira ξαναχτυπά τον Πικέ αυτή τη φορά με στίχους που υπονοούν ότι είναι εκδικητικός τσιγκούνης

Τον κατηγορεί ότι απέλυσε την πρώην νταντά των παιδιών χωρίς να την αποζημιώσει επειδή νόμιζε πως αυτή ήταν που τον κάρφωσε για την απιστία του

Must Read

Η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχουν beef δίχως τελειωμό με την pop star να επανέρχεται με νέες αναφορές στον πρώην σύντροφό της μέσα από στίχους τραγουδιού της.

  • Από την Έλενα Φάκου

Αν και έχει ήδη κυκλοφορήσει μερικά τραγούδια που είχαν στοχοποιήσει τόσο τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της όσο και τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία Μαρτί, η Shakira συνεχίζει ακάθεκτη στην ίδια τακτική, αυτή τη φορά θίγοντας την εκδικητική τσιγκουνιά του.

Μπορεί κάποιοι fan της να έχουν πει πως πλέον αυτό έχει γίνει γραφικό, αλλά δεν φαίνεται να την πολυ απασχολεί και στο νέο της κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες με τίτλο «El Jefe», σε συνεργασία με το συγκρότημα Fuerza Regida, αφηγείται την ιστορία ενός φτωχού άνδραπου προσπαθεί να ξεφύγει από την μιζέρια του και να γίνει «αφεντικό» όμως καταλήγει «γεύμα» στο τραπέζι των πραγματικών πλούσιων αφεντικών του.

Στο βίντεο κλιπ, ο άνδρας που υποδύεται τον πρωταγωνιστή του τραγουδιού δουλεύει μέσα στο βρώμικο περιβάλλον ενός εργοστασίου εκτελώντας βαριές εργασίες ενώ η ίδια τριγυρίζει στο χώρο και χορεύει με επιβλητικό ντύσιμο ιππεύοντας επίσης και ένα άλογο. Κι ενώ τίποτα καθόλη τη διάρκεια του κομματιού δε φαίνεται να οδηγεί και πάλι στον Ζεράρ Πικέ, το τραγούδι κλείνει με τους στίχους «Αυτό το τραγούδι είναι για σένα, αφού δεν πληρώθηκες την αποζημίωσή σου. Άλλο ένα φτύσιμο, όπως πάντα».

Αυτή ακριβώς είναι η αναφορά που συνδέει τους στίχους με τον Ζεράρ Πικέ, καθώς αυτός ήταν που όπως γράφτηκε στα διεθνή ΜΜΕ δεν πλήρωσε την αποζημίωση της πρώην νταντάς των παιδιών του και την απέλυσε νομίζοντας πως εκείνη τον είχε καρφώσει στην τραγουδίστρια για την απιστία του. Εν τω μεταξύ η νταντά των παιδιών της Κολομβιανής star και του Πικέ, εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας κοιτώντας αυστηρά το φακό με τα χέρια στη μέση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This