Το προφητικό ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου στον γάμο και η ευχή της κυρίας Ουρανίας από την εντατική

Από γάμο σε κηδεία! Το δράμα του Ντάνου 24 ώρες μετά τα... κουφέτα!

Must Read

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Λίγες ώρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Ουρανία, η οποία νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης τα συναισθήματα μεγάλης χαράς που είχε προλάβει να νιώσει ο νικητής του «Survivor» το 2017 για την επισημοποίηση της σχέσης του με τη σύντροφό του ενώπιον Θεού και ανθρώπων έδωσαν ακαριαία τη θέση τους στα συναισθήματα του πόνου και της απελπισίας για την απώλεια του πιο δικού του ανθρώπου, της γυναίκας που έδωσε ζωή στον ίδιο πριν από 49 χρόνια!

Κοινή φωτογραφία

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τον χαμό της μάνας του έκανε ο ίδιος ο Ντάνος χθες, αργά το απόγευμα, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μάνα μου, όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως “έφυγες”. Δεν “έφυγες” γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό Παράδεισο, μάνα μου» έγραψε ο χαροκαμένος γιος, εισπράττοντας χιλιάδες «συλλυπητήρια» μηνύματα μόλις ένα 24ωρο μετά τη «βροχή» ευχών που είχε δεχτεί για τον γάμο του με τη Δήμητρα.

Οπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η Ράνια -όπως την αποκαλούσαν οι δικοί της άνθρωποι-, έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της στη ΜΕΘ και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η υγεία της δεν της επέτρεπε, όσο και να το επιθυμούσε, να παρευρεθεί στη χαρά του γιου της. Πρόλαβε παρ’ όλα αυτά να του δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Δήμητρα κι έπειτα «έφυγε» ήσυχη για τη «γειτονιά των αγγέλων». Το ζευγάρι επισκέφθηκε την άρρωστη γυναίκα στο νοσοκομείο το Σάββατο, περίπου ένα 24ωρο προτού ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η συνάντησή τους έμοιαζε με αποχαιρετισμό, κάτι που τους επηρέασε βαθιά και τους δύο. Και μπορεί ο Ντάνος να βιώνει τώρα για πρώτη φορά τον πόνο της απώλειας ενός τόσο δικού του ανθρώπου, όμως η Δήμητρα είχε βιώσει το ίδιο συναίσθημα πολύ νωρίτερα, καθώς ήταν ακόμη πολύ μικρή όταν είχε χάσει τον πατέρα της από καρκίνο.

Φορτισμένοι

Με βάση όλα αυτά που έζησε το ζευγάρι λίγο πριν από τον γάμο του, φαίνονται τώρα δικαιολογημένες κάποιες αντιδράσεις τους στη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και στο γαμήλιο πάρτι τους που ακολούθησε σε κτήμα στου Γουδή. Οπως η αργοπορία της Δήμητρας στην εκκλησία, αφού -όπως έγινε γνωστό- δεν μπορούσε να σταματήσει να δακρύζει. Το ίδιο και η έντονη συναισθηματικά αντίδραση που είχε ο Γιώργος όταν την ώρα που θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του και εκ μέρος της μητέρας του, που έλειπε από τη δεξίωση, ξέσπασε σε δάκρυα. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου… Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν αυτή» κατάφερε να ψελλίσει, αλλά δεν άντεξε. Δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά του. Τότε η Δήμητρα στάθηκε βράχος στο πλευρό του. «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα, είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος» ανέφερε από την πλευρά της, δίνοντας χρόνο στον καλό της να ηρεμήσει.

 

Το τραγούδι που μπήκε στη συνέχεια από τους djs μπορεί να μην ήταν καθόλου τυχαίο… Επρόκειτο για το ζεϊμπέκικο «Ερωτας αρχάγγελος», με τον γαμπρό Γιώργο Αγγελόπουλο να το χορεύει σόλο και να συγκινείται με τους στίχους «πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα και έβαψα τα ρούχα μου, μάνα μη με δεις…», αφού σκεφτόταν προφανώς τη μητέρα του! Ηταν σαν να αισθανόταν πως εκείνη την ώρα που ο ίδιος γιόρταζε τον γάμο του, η μάνα του αποχαιρετούσε για πάντα την επίγεια ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This