Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω»

«Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;»

Must Read

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου από το 1991 είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Δήμητρα Παπαδήμα με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και μια κόρη, τη Θαλασσινή.

Μεταξύ τους δεν έχουν παντρευτεί και απ’ ότι φαίνεται κανένας από τους δύο δεν θέλει. Για την κοινή τους ζωή αλλά και για την πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στην αγαπημένη του μετά τον χωρισμό τους και στην απάντηση που δεν πήρε ποτέ, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου παραδέχτηκε ότι: «Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήμουν περιζήτητη ως μάνα αλλά διάλεξα τον Γιάννη Μποστατζόγλου για τον όγκο του»

7903447

Και πρόσθεσε για τη Δήμητρα Παπαδήμα: «Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ», ανέφερε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This