Δήμητρα Βαμβακούση: Το σπαρακτικό αντίο στην μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από τη ζωή

Must Read

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγες ώρες μετά τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Βαμβακούση, αναγκάστηκε να διαχειριστεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, η κηδεία της οποία θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή στην γενέτειρά της, τη Σκιάθο

Ο γνωστός σε όλους Ντανος αποχαιρέτησε την μητέρα του με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το δικό της αντίο όμως ήθελε να πει στην πεθερά της και η Δήμητρα Βαμβακούση η οποία έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στο instagram account της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This