Η Μαρία Μπακοδήμου υιοθέτησε μια σκυλίτσα που σώθηκε από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας

Μάλιστα την ονόμασε "¨Ευτυχία Μακαρόνι" και εξηγεί και τους λόγους

Must Read

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει φιλοζωικά αισθήματα και το απέδειξε υιοθετώντας μια σκυλίτσα η οποία σώθηκε από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα τη Λάρισα.

Το συμπαθέστατο κατοικίδιο παραλίγο να πνιγεί, όμως ευτυχώς διασώθηκε από τον Ερυθρό Σταυτό και τώρα πλέον βρήκε την παντοτινή του οικογένεια, αφού υιοθετήθηκε από την παρουσιάστρια, η οποία τη σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ονοματεπώνυμό της.

“Αυτό είναι το νέο μας μέλος . Σώθηκε από τον Ερυθρό Σταύρο μέσα από το ποτάμι της Λάρισας, τις μέρες των μεγάλων πλημμυρών εκεί . Είναι ακόμα φοβισμένη αλλά ο Μικες είναι ο καλύτερος φίλος για να την κάνει να νιώσει ασφάλεια . Την ονομάσαμε Ευτυχία (γιατί ένα τόσο τυχερό πλάσμα που επιβίωσε σε τέτοια καταστροφή μόνο ευτυχία αξίζει πια) με επίθετο Μακαρόνι ( γιατί χώνεται σε όλες τις χαραμάδες και την ψάχνεις ) Κύριες και κύριοι σας παρουσιάζω την Ευτυχία Μακαρόνι”, έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε μαζί με τη σκυλίτσα της.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει άλλο ένα σκύλο, τον Μικέ, τον οποίο αναφέρει και στο κείμενο της λεζάντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This