Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Πάνος Μποτίνης

«Αγαπημένος μπαμπάς» για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Must Read

Στα 84 του έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ηθοποιός, Πάνος Μποτίνης, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή από ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Πάνος Μποτίνης εκτός από ηθοποιός λάτρευε τον αθλητισμό και ήταν αθλητής του bodybuilding, της σφυροβολίας της ΑΕΚ, αλλά και ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή.

Στον αποχαιρετισμό του ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Εφυγε ενας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης, συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με παμπολλες εμφανίσεις στο θεατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο… Επαιξε πριν 40 χρονια τον πατερα μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,του Γιωργου Χαραλαμπίδη κι απο τοτε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γυιό του!!! Καλό ταξιδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πανο….».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This